Bjørknever-logo-Svart-Transparent_edited.png

"Få ting er bedre å ha for hånden når du ønsker å tenne den første flammen"

 
 

Vi ønsker å gi din bedrift en mulighet til å bygge en sterk merkevare - uavhengig av budsjett. Et gjenkjennelig visuelt utrykk kan være det selskapet ditt trenger for å ta det neste steget.

- Vi tilbyr de samme merkevareproduktene som andre etablerte designbyråer til en langt lavere pris

- til en langt lavere pris

Bjørknever-logo-Final-White.png
1581948342581.jfif

Daniel Eikeri

Daniel er produktansvarlig i Bjørknever. Med bakgrunn som markedsanalytiker og digital markedsfører besitter han ekspertise når det gjelder å utvikle produkter som markedet etterspør.

 

Tidligere har han vært frilans-artist og han vet derfor hvordan det er å utvikle et brand som en liten aktør. Daniel er utdannet M.Sc. innen Strategy, Organization & Leadership ved Copenhagen Business School.

Alexandra Gociu.jpg

Alexandra Gociu

Alexandra har mer 10 års erfaring fra grafisk design og illustrasjon. For å nå kunders behov benytter hun seg av ulike teknikker som håndtegning, maling og digital illustrasjon. Aleksandra er spesialisert på merkeidentitet og logodesign, som vanligvis nærmer seg en minimalistisk stil med en vri.

Med erfaring fra kunder over hele verden innen ulike bransjer har Aleksandra det som trengs for å bringe ditt prosjekt til live.

Murat-Portrait-2_edited.jpg

Murat Can Kurşun

Lidenskapelig og erfaren designer med en dokumentert merittliste. God til tidsstyring og betydelig evne til å utføre ferdigheter godt under press. Samarbeidet med team om konseptutvikling, kontakt med klient for input og ledet prosjekter kunstnerisk produksjon over 8 år. Ledet og utviklet kampanjer, prosjekter og ideer med teoretisk og brukskunstutdanningsbakgrunn. Plasserte viktigheten av konsistens mellom kontekst og visuelt aspekt og gikk ikke på akkord med å lage kunstverk med systematisk arbeidsprinsipp. Veiledet utviklingen av 350+ grafiske designprosjekter med globale og lokale kunder.

foto-vegardgiskehaug-oneaccounting_DSF21

Eirik Aleksander Solvi

Eirik har ansvar for regnskap og økonomi i Bjørknever. Han er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og har erfaring både som revisor og regnskapsfører.

 

Til daglig jobber han som markedsansvarlig i One Accounting hvor han er ansvarlig for selskapets kommersielle profil, merkevareidentitet og annonsestrategi. Han har derfor førstehåndskunnskap når det gjelder hva som må til for å lykkes med å utvikle en merkevare.

alan phin_edited.jpg

Allan Phin

Allan Phin har lang erfaring innen grafisk design, over 10 år, med sterke røtter i merkevarebygging og visuell identitet. Han har også erfaring med webdesign, og jobber med mange ledende yacht- og private luftfartsmerker fra hele verden. På bakgrunn av sin lange erfaring er Allan en ekspert innen en rekke grapfiske design-verktøy som blant annet Photoshop og Illustrator. 

IMG_0508_edited.jpg

Jonas Øino

Jonas er kreativ leder i Bjørknever. Det er hos han de kreative prosessene starter og han leverer alltid gode idéer på løpende bånd

 

Til daglig jobber han som Tech-konsulent i et internasjonalt selskap hvor han leverer spesialtilpassede løsninger som ofte er avgjørende kraft når selskapet selger seg inn til større aktører. Han kan en rekke programmeringsspråk og er en ekspert i Power-BI. I tillegg besitter han lang erfaring med Adobe Photoshop. Jonas også utdannet M.Sc. innen Strategy, Organization & Leadership ved Copenhagen Business School.

image.jpg

Viktar Milasheuski

Viktar er en grafisk designer med over 6 års erfaring, med fokus på å skape merkeidentiteter og motion graphics. Lidenskapelig opptatt av originalt, enkelt og minneverdig design som fungerer. Viktar er ekspert på å hjelpe store og små bedrifter med å fremstå effektiv i deres kommunikasjon. Han har også gjennomført en rekke prosjekter for oppstartsfirmaer innen teknologi og finans, ingeniørselskaper og ambisiøse gründere.

Teamet