Image by Kelly Sikkema

referanser.

Under vil du finne et utvalg av prosjektene noen av våre designere har laget for andre fornøyde kunder. Ser du noe du liker, kanskje du kunne tenke deg noe liknende for din bedrift? Ny logo, visittkort-design, profilhåndbok og mye mer er kun få klikk unna. En av våre flinke designere hjelper deg gjerne.

alan phin_edited.jpg
Murat-Portrait-2_edited.jpg
image.jpg
Alexandra Gociu.jpg

Prospectas er et mineralselskap lokalisert i Oslo. Prospectas kontaktet oss i forbindelse med å utvikle deres identitet og lage en logo. Vår flinke designer Allan tok utfordringen og leverte en stilren logo som Prospectas bruker den dag i dag.

www.prospectasholding.com

Allan Phin
alan phin_edited.jpg
Prospectas-windmill-picture.png
Prospectas
Prospectas-Picture-Icons-Alan.png
smartmockups_kuy1y3mg.jpg
smartmockups_kuy1z3vx.jpg
smartmockups_kuzhgkz4.jpg
 

Bride ønsket en brand-identitet. Dette var ikke noe problem for Murat, som er ekspert på slike prosjekter. Ved fullført prosjekt fikk Bride levert en stilren profil i tråd med deres ønsker.

Murat Can Kurşun
Murat-Portrait-2_edited.jpg
GBride-5.jpg
Bride
GBride-6.jpg
GBride-2.jpg
GBride-3.jpg
GBride-1.jpg
 

Finx er et fin-tech selskap som var ute etter å etablere en sterk merkevare. Viktar, med ekspert-kunnskap innen alt fra logodesign til logoanimasjon leverte en gjennomtenkt pakke som signaliserer et moderne selskap med fokus på økonomisk stabilitet.

Viktar Milasheuski
image.jpg
3.gif
4.jpeg
15.jpeg
18.jpeg
19.jpeg
Finx
Finx
 

Natura, et velvære-brand med fokus på helse og luksus, gjennomført av vår ekspert Alexandra. Luksus uten å bli oppfattet pompøs, helse uten å bli oppfattet som et legemiddel, ikke noe problem for Aleksandra.  

Alexandra Gociu
Alexandra Gociu.jpg
1.png
Natura
3.png
2.png
5.png
6.png
 

Flere prosjekter

MONAIR
monair cards.jpg
Inscope Electrical
4.png
THE AGENCY
agency_logomark.jpg
PROVE
Envai-1.jpg
AMPROS
amperia_Card.jpg
MIELIS & PARTNERS
1.jpg